Beszerzési Igazgatóság

A Beszerzés fókuszában a Minőség, az Innováció és az Ár tökéletes kombinációja áll a legmegfelelőbb szállítók felkutatásával. Beszerzési kollegáink felelősek az Alap- és Csomagolóanyagok valamint a Szolgáltatások beszerzéséért. Ők a legfőbb kapcsolattartók beszállítóinkkal és gondoskodnak a hatékony, hosszú távú szállítói kapcsolatok kialakításáról.

Ahogy a Danone, a Beszerzés csapata is kiemelkedő az Innováció területén. Nem csak szállítói piackutatással foglalkozik, de tagjai nyitott szemmel járnak a mindennapokban, hogy az új trendeknek megfelelően segítsenek kielégíteni a fogyasztók igényeit. Folyamatosan újabb lehetőségeket tárnak fel a gyártás és a cég hatékony működése érdekében: Milyen újabb eszközök teszik még zökkenőmentesebbé a termelést, a dolgozók napi munkáját? Hol érhető el a legjobb pohár, tej, gyümölcs? Milyen új csomagolási formák segíthetik elő a sikert?

Természetesen a Beszerzés szorosan együttműködik a Kutatás-Fejlesztés, az Ellátási lánc, a Marketing, a Kontrolling és a Termelés csapataival ami magában hordozza az igényt: Hol és hogyan lehet a folyamatokat optimalizálni a költségek csökkentése és a magas minőségi követelmények érdekében?
A Danone beszerzői jó tárgyalási készséggel rendelkeznek, rugalmasak, kommunikatívak és mindenekelőtt kiváló kapcsolatteremtési képességgel rendelkeznek.

 

Kiváncsivá tettünk? Tájékoztatás a nyitott pozíciókról itt érhető el!

Igazgatóságok

Vállalati Külső Kapcsolatok Igazgatóság

2012.06.07.

Humánpolitika Igazgatóság

2012.06.07.

Mindaz, amit képviselünk, tervezünk és teszünk, a szervezet összes tagját, rajtuk keresztül pedig végül a fogyasztót is érinti.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség