Ellátási Lánc Igazgatóság

A Danone Kft-nél az ellátási lánc hosszú értékteremtő folyamatot ölel fel: Információ-, anyag-, termék- és pénz-áramlás menedzsmentjét a beszállítóktól a fogyasztóig. Mit is jelent ez a mindennapjainkban? Valójában mi mindennel foglakozunk? Ehhez meg kell érteni az elsődleges célkitűzést, ami a vevők maximális kiszolgálását célozza meg. 

Hol kezdődik a folyamat? 

Először is meg kell határoznunk a vevői igényeket, azaz meghatározzuk a várható eladásokat és az ehhez kapcsolódó készlet igényeket. Ez alapján alap- és csomagoló anyagokat rendelünk, megtervezzük a gyártási mennyiségeket. A vevői rendeléseket az ügyfélszolgálat kezeli, a rendelések beérkeztetésétől a számlázáson át a kintlévőség kezelésig.

A logisztika eközben biztosítja, hogy a megrendelt termékek a megfelelő időben, mennyiségben és minőségben leszállításra kerüljenek a vevőkhöz.
Mindannyiunk közösen választott mottója: Az Ellátási Lánc elkötelezett csapatával és teljesítményével hozzájárul ahhoz, hogy a vevőink a Danone-t a legjobb beszállítók között tartsák számon.

Igazgatóságok

Vállalati Külső Kapcsolatok Igazgatóság

2012.06.07.

Humánpolitika Igazgatóság

2012.06.07.

Mindaz, amit képviselünk, tervezünk és teszünk, a szervezet összes tagját, rajtuk keresztül pedig végül a fogyasztót is érinti.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség