Marketing Igazgatóság

A marketing osztály a vállalat mozgatórugója. Általunk történik a márkastratégiák kidolgozása, a termékportfólió meghatározása, a kommunikációs stratégia megalkotása és annak kreatív megvalósítása is. 

A Danone-ban a marketing minden eszközét gyakorlatban használjuk nap, mint nap, és abban hiszünk, hogy a nemzetközileg jól bevált stratégiák adaptálásánál sokkal hatékonyabb a helyi fejlesztésű ötletek és kampányok kidolgozása.

Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a fogyasztóink megismerésére, igényeik felmérésére. Lehetőségünk nyílik saját fejlesztésű termékek gyártására, hiszen a helyi Kutatás-Fejlesztési és Termelési mérnökeinkkel szorosan együttműködünk a termékportfólió kialakításában. A mi munkánk, hogy a termékeinken keresztül minél több magyar emberhez eljuttassuk az egészséges életmódot, ezért üzeneteinket is a hazai igények alapján alakítjuk ki és itthon forgatott reklámfilmekkel szólunk a fogyasztóinkhoz. 

Egy összetartó, lendületes csapat vagyunk, akik díjazzák az egyéniségeket és az innovatív ötleteket.

 

Igazgatóságok

Vállalati Külső Kapcsolatok Igazgatóság

2012.06.07.

Humánpolitika Igazgatóság

2012.06.07.

Mindaz, amit képviselünk, tervezünk és teszünk, a szervezet összes tagját, rajtuk keresztül pedig végül a fogyasztót is érinti.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség