Danone kutatás

A Danone az elmúlt 90 évben számtalan tudományos kutatásban működött közre szakértelmét folyamatosan olyan fejlesztésekre fordítva, amelyeknek célja olyan termékek előállítása, melyek az egészségünkre bizonyítottan kedvező hatást gyakorolnak. 

Fókuszban a tejsavbaktériumok

A Danone Research, a Danone 1200 tagot számláló nemzetközi kutatás-fejlesztési csapata, azzal a céllal jött létre, hogy széles körben elérhetővé tegyék a Danone két legfőbb termékével, az Activiával és az Actimellel kapcsolatos, több mint 20 év alatt lefolytatott kutatások publikációit.

Danone hírek

A Danone lezárta a WhiteWave akvizícióját

2017.04.14.

Párizs, 2017. április 13. — A Danone bejelentette, hogy sikeresen lezárta a WhiteWave vállalat akvizícióját. Az összeolvadásról szóló megállapodás értelmében a WhiteWave részvényesei 56,25 dollárt kapnak részvényenként. A tranzakció lezárásának részeként a vállalat törzsrészvényeinek kereskedését a tőzsdenyitás előtt felfüggesztették, a papírokat pedig rövidesen ki is vezetik a New York-i értéktőzsdéről.

A Bács-Kiskun megyei nevelőszülői hálózat csapata nyerte meg a világkupa szegedi fordulóját

2016.05.07.

A szegedi győztes csapatnak, a Bács-Kiskun megyei nevelőszülői hálózatnak is esélye van arra, hogy Magyarországot képviselheti majd Párizsban, a világ legnagyobb 10-12 éves gyermekeknek szóló labdarúgó tornáján, ahol a program nemzetközi fővédnökével, Zinedine Zidane-nal is találkozhatnak.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség