Újabb megtévesztő hirdetés a Danone nevében

Vállalatunk a magyarországi Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. 2014. szeptember 11-én értesült a Danone ausztriai leányvállalata nevében feladott HAMIS álláshirdetésről. A hirdetést feladó – nevét nem megnevezve – az „álláslehetőség” biztosítása fejében 220 eurót kér a jelentkezőktől.

Az összeget semmi esetre ne adják át vagy utalják át neki! A Danone semmilyen kapcsolatban nem áll a hirdetővel.


A Danone megteszi a szükséges jogi lépéseket, illetve kérésünkre az olx.hu azonnali hatállyal levette weboldaláról a hamis hirdetést, de javasoljuk, hogy amennyiben sajnálatosan már Ön is kárvallottá vált, akkor tegyen rendőrségi feljelentést a megtévesztés miatt.

Danone hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség