A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program elnyerte az egyik legsikeresebb partneri együttműködési díjat

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatára benyújtott projektek közül idén 6 nagyvállalat programja került a shortlistre. A döntőbe jutott, legkiemelkedőbb vállalati programok között szerepelt a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. által indított TEGY egészségprogram is.

A TEGY program a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a mozgás fontosságára és összességében az egészséges életmódra kívánja felhívni a gyerekek, rajtuk keresztül pedagógusaik és szüleik figyelmét. A 2014/15-ös tanév első félévében a TEGY programban 18 általános iskola tanulói és pedagógusai vesznek részt Debrecenben, Pécsett és Szegeden, melynek során interaktív, játékos formában sajátíthatják el a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás alapjait, továbbá megtudhatják, hogyan élvezhetik a mozgás és a sport előnyeit, örömeit.

Az egyedülálló módon megálmodott, interaktív, játékos program kialakításában és megvalósításában együttműködő szakmai partnerek a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ), az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet és a GYEP Alapítvány (Gyermekek Egészségnevelő Prevenciós Alapítványa), mely szervezetek hosszú évek óta szoros szakmai kapcsolatban állnak a vállalattal.

 

Danone hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség