ISO 14001 Tanúsítvány

ISO 14001 tanúsítvány

A vállalati versenyképesség növekedéséhez és a környezetvédelmi elvárásoknak való megfelelés érdekében a Danone Kft. a budapesti telephelyén 2004 áprilisa óta működteti az ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert (= KIR), melynek tanúsítását egy külső, független cég, az SGS Hungária Kft. végezte el. A Danone Kft. ISO 14001 tanúsítványa az alábbiakban látható.

 

A rendszer bevezetése és működése biztosítja, hogy a Danone Kft. elősegíti a természeti erőforrások megóvását, a szennyezések és kockázatok csökkentését, valamint a dolgozók és a környéken lakók egészségének megőrzését.

Tanúsítvány megtekintése

Minőség

TEGYÜNK EGYÜTT A GYERMEKEKÉRT EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA ÖSZTÖNZŐ PROGRAM

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” elnevezésű, egészséges életmódra ösztönző programot a Danone Kft. azzal a céllal indította, hogy a 11-12 éves gyermekek játékos módon sajátíthassák el az egészséges életmód alapelveit, a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozással, a rendszeres testmozgással kapcsolatos általános és speciális ismereteket, s egészségtudatos fiatalokká-felnőttekké váljanak.

Legyél bajnok!

Az egészséges étkezés, a szabadidő aktív eltöltése és az egészséges életmódra nevelés érdekében a Danone Kft. a X. Kerületi Önkormányzattal és a helyi általános iskolákkal együttműködésben interaktív, játékos oktatási programot indított el Budapesten a X. kerületben

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség