Széndioxid lábnyom

A Danone Csoport környezetvédelmi célkitűzése, hogy világviszonylatban 2020-ig 50%-kal csökkentse a CO2 kibocsátást. A vállalat csoport 2007 és 2013 között 37%-os CO2 csökkenést ért el.

A Danone Kft teljesítette a 2014-as évre kitűzött célját, 1,2%-os CO2 kibocsátás csökkenést ért el,  melynek eléréséhez egy komplex vállalati program valósult meg, melyben minden egyes osztály részt vett. A vállalat vezetése elkötelezet környezetvédelem iránt és a jövőben is támogatja a környezetvédelmet érintő projekteket és programokat a környezetközpontú irányítási rendszer keretében.

A program sikeressége szükségessé teszi a közös és összehangolt munkát a vállalat minden osztálya között, hiszen a CO2 csökkentése nemcsak hogy a környezetünk megóvását segíti, de több területen ésszerű és jelentős költségcsökkentés is elérhető.

Egy plusz érték: a tudati formálás, a munkatársak szemlélete is változik egyrészt a programhoz kapcsolódó oktatás illetve maga a csökkentési program elemeinek folyamatos kommunikálása révén.

Minőség

TEGYÜNK EGYÜTT A GYERMEKEKÉRT EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA ÖSZTÖNZŐ PROGRAM

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” elnevezésű, egészséges életmódra ösztönző programot a Danone Kft. azzal a céllal indította, hogy a 11-12 éves gyermekek játékos módon sajátíthassák el az egészséges életmód alapelveit, a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozással, a rendszeres testmozgással kapcsolatos általános és speciális ismereteket, s egészségtudatos fiatalokká-felnőttekké váljanak.

Legyél bajnok!

Az egészséges étkezés, a szabadidő aktív eltöltése és az egészséges életmódra nevelés érdekében a Danone Kft. a X. Kerületi Önkormányzattal és a helyi általános iskolákkal együttműködésben interaktív, játékos oktatási programot indított el Budapesten a X. kerületben

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség