Mosolygós forgatás Szulák Andiékkal

Szulák Andrea, előadóművész, azért vállalta el ismét, hogy az Activia arca legyen, mert olyan termék, amivel továbbra is azonosulni tud, aminek az üzenetét, bárhol, bármikor fel tudja vállalni. Katus Attila, az egészséges életmód hiteles nagykövete, hatszoros világ -, és kétszeres Európa aerobic bajnok, akit nem kell bemutatni sem a sportrajongóknak, sem az egészségtudatosan élőknek. "A tejtermékek nagyon fontosak, jól tudjuk, hogy megannyi pozitív hatást gyakorolnak a testünkre" indokolta Attila a felkérés elfogadását.
 

Gianni Annoni, gasztronómia megszállottja, étteremtulajdonos, televíziós főző- és egyéb műsorok népszerű házigazdája. A temperamentumos olaszból sugárzik az életszeretet, a jó borok és jó ételek melletti folyamatos elkötelezettség, az igényes és egészséges gasztronómia iránti vágy. A felkérést azért fogadta el, mert egyrészt ő maga is fogyasztja az Activia joghurtot, másrészt nagyon fontosnak tartja, hogy ha elválla l valamit, az igazi legyen és őszinte, minőséget képviseljen.
Takács Nóra a modellkarriert befejezve, most már látható a televízióban, olvashatjuk online női magazinokban megjelenő cikkeit, 2012-ben pedig saját könyvvel rukkolt elő. "Szerintem a Danone egy olyan nemzetközi márka, ami értéket, és olyan színvonalat képvisel, amihez én is szívesen csatlakozom."

Nemcsak a reklámfilmben találkozhatunk ezután a hírességekkel, hanem az Activia új Facebook játékában is,ahol hetente új nyereményjátékok lesznek. A szerencsések a 4 híresség egy-egy meglepetés ajándékát kapják nyereményül. Például Szulák Andrea előadás belépőket, Gianni éttermébe vacsora-meghívást. Érdemes tehát minden héten ellátogatni az Activia oldalára, ha másért nem is, de egy őszinte mosolyért mindenképpen. Mert a mosoly akkor igazi, ha belülről fakad.

Danone hírek

Tippek a belülről fakadó mosolyokért

2014.03.24.

Elelmiszer.hu, Trademagazin.hu – 2014-03-24

Világhírű énekesnő ragad joghurtos kanalat

2014.03.14.

Shakirával kötött nemzetközi együttműködési megállapodást a Danone Csoport.
2013-03-14
Mmonline.hu, Mti.hu, Joy.hu, Kreatív.hu, Élelmiszer.hu, Trademagazin.hu, Marketinginfo.hu, Brandtrend.hu, Starity.hu, Baranyanet.hu, Fitinthecity.hu, Btl.hu, Mosaiconline.hu –

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség