Értékeink – ami megkülönböztet minket

Emberközpontúság

Az emberközpontúság adja egyediségünket. Tudjuk, hogyan találjunk utat minden emberhez, kollégáinkhoz, vásárlóinkhoz, ügyfeleinkhez, részvényeseinkhez és a társadalom egészéhez, hogy mindennapi életük részévé váljunk.

Nyitottság

Másodszor a nyitottság. A kíváncsiság arra indít minket, hogy mindig új dolgok után kutassunk, és elutasítsuk a már elhasznált ötleteket, modelleket és gondolatokat. Az agilitás számunkra a vitalitás, energikusság, gyorsaság, flexibilitás és alkalmazkodóképesség szinonimája. Az egyszerűséget a menedzsment vezetési stílusa mutatja, nem ragaszkodunk a bürokráciához és a formalitáshoz, inkább egy nyitott, rugalmas irányításmódot alkalmazunk.

Közvetlenség

Harmadszor, a közvetlenség különböztet meg minket. Amikor döntést hozunk, mindig figyelembe vesszük az egyén akaratát is; legyen az vásárló, a Danone dolgozója vagy bármely állampolgár. Felelősséget vállalunk az emberek és termékeink biztonságáért, szociális érzékenységgel és környezetbarát megfontolással cselekszünk.

Lelkesedés

Végül, de nem utolsósorban a lelkesedésünk tesz minket egyedivé. Számunkra nincsenek határok, csak akadályok. Mindig vállaljuk a kockázatot egy új, jobb dolog felfedezéséért. A szenvedély számunkra az elhivatottsággal egyenlő, a munka szeretetével, önmagunk túlszárnyalásával, hogy a legjobbat adhassuk. Keressük a kihívásokat, és optimisták vagyunk, amikor a megoldások kutatunk.