Az „Egy életünk van és egy bolygónk” globális küldetésünk még sosem volt ennyire időszerű, mint most. A Danone Magyarország Kft. a mai napig közel 15 tonna tej- és növényi alapú terméket, a Numil Kft. pedig 4400 db Milumil Junior gyerekitalt adományozott számos koronavírussal küzdő intézménynek, a tatabányai Szent Borbála Kórháznak, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának, az Észak-közép-budai Centrum Új Szent János Kórház Szakrendelőjének, a Péterfy Sándor Utcai Kórháznak, és állandó partnerünk, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület részére.

Márkáink az #EgyüttErősen szellemében impozáns mennyiségekkel járult hozzá az adományokhoz. A mai napig az Actimel 4,2 tonna, az Activia 4,3 tonna, az Alpro 9 kg, a „Finomságok kategória” márkái (Oikos, Maroni, Danette, Danonino és Danio) pedig 4,9 tonna termékkel segítette a rászorulókat. A Danone joghurtokból és kefirekből 1,8 tonna terméket adtak át.

Hisszük, hogy együtt erősebbek vagyunk és ott segítünk, ahol a legnagyobb szükség van rá. Köszönjünk logisztikai partnerünknek, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.-nek, hogy térítésmentesen segítette az adományozási folyamatot.

#EgyüttErősen