Danone mint munkáltató

A Danone Csoport mindent elkövet annak érdekében, hogy tehetséges, eredményorientált és rugalmas munkatársakat nyerjen meg magának, akik készek vállalni az új kihívásokat, és képesek alapértékeinkkel azonosulni.

Meggyőződésünk, hogy a bizalom az egyik legjobb ösztönző erő. A felelősségvállalás, amely igazi önállósággal társul, a legkiválóbb módja, hogy kollégáink sikereink részesei lehessenek. Munkatársainktól szakértelmet várunk, de különleges figyelmet fordítunk készségeik fejlesztésére, és lehetőséget biztosítunk számukra speciális képzési programokban való részvételre is. A Danone Csoport és magyarországi leányvállalatainak aktuális állásajánlatairól az Állásajánlatok oldalon tájékozódhat.

Mi teszi egyedivé a Danone-t?

Tekintsd meg Értékeinket!

S hogy mi zajlik a háttérben?

Rengeteg kutatómunka, piaci és pénzügyi elemzés, tesztelés, üzleti stratégia és akciótervek kialakítása, a munkatársak folyamatos képzése, továbbá karriermenedzsment és belső auditok annak érdekében, hogy vállalataink egyre magasabb szintre emeljék termékeik és szolgáltatásaik színvonalát.

Álláslehetőségek

Szellemi munkakörökre olyan diplomások jelentkezését várjuk, akik legalább középfokon beszélnek angolul, nyitottak, lelkesek, nem ijednek meg a kihívásoktól, fejlődni szeretnének, és azonosulni tudnak a Danone értékeivel.

Jelentkezéseddel bekerülhetsz a Danone világába, ahol az innovatív és finom termékek között a vállalati élet számos területén megtalálhatod azt, amit a tapasztaltak hivatásnak neveznek!

A Danone munkabiztonsági és egészségügyi alapelvei

Vállalatunknál a legfontosabb célunk dolgozóink és vendégeink biztonsága. Ezért minden nap arra törekszünk, hogy egy minden tekintetben biztonságos és az egészségünkre nem ártalmas munkahelyet alakítsunk ki és tartsunk fent.

Munkabiztonsági rendszerünket évente felülvizsgáljuk, így igyekszünk minimálisra csökkenteni, és ellenőrizni a tevékenységeinkkel kapcsolatos biztonsági kockázatokat.Olvasson további cikkeket a témában!