Danone kutatás

A Danone az elmúlt 100 évben számtalan tudományos kutatásban működött közre szakértelmét folyamatosan olyan fejlesztésekre fordítva, amelyeknek célja innovatív termékek előállítása.

Az első Danone joghurtok, amelyek 1919-ben a párizsi Pasteur Intézetben fejlesztett kultúrákkal készültek, igazi áttörésnek bizonyultak. Ezeket kezdetben a barcelonai gyógyszertárakban árusították.

Napjainkra a Danone egy különlegesen gazdag, több mint 4000 tejsavbaktériumtörzsből álló gyűjteményt hozott létre. Ezek a tejtermékekből származó baktériumok egyre nagyobb teret nyitottak az innovációknak.

A Danone ma már 530 kutatással és innovációval foglalkozó szakembert alkalmaz a világ 40 országában.

Célunk, hogy egy kreatív, képzett és energikus csapatot építsünk fel; helyi, szakértői tudást állítsunk a kutatás szolgálatába; jól működő partneri kapcsolatot építsünk ki szakmai szervezetekkel és a megfelelő szellemiséget és kultúrát alakítsuk ki ezen a területen.

Az innovációs modelljeinket a fogyasztókkal való folyamatos kapcsolat révén formáljuk. Arra törekszünk, hogy egy lépéssel mindig a legújabb trendek előtt járjunk.